Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

02 april

High Tea tijdens Pasen 2018

 

Zowel 1e als 2e Paasdag, zondag 1 en maandag 2 april, organiseren wij een gezellige High Tea in de brasserie van Hotel Drachten. Vanaf 14.30 uur verwelkomen wij u met een welkomstcocktail (ook alcoholvrij). Op een etagère presenteren wij zoete mini lekkernijen waaronder muffins, Drachtster turf, scones, bonbons, hartige wraps en een warm bladerdeeghapje.

De High Tea heeft een tijdsduur van maximaal 2 uur. In deze tijd serveren wij u onbeperkt diverse soorten thee, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor koffie.*

Prijs High Tea tijdens Pasen: € 18.50 p.p.

Zijn er kinderen in het gezelschap? Zij kunnen smullen van hun eigen High Tea: Vers fruitcocktail, 2 pannenkoekjes met stroop en poedersuiker, flesje fris naar keuze en een kinderijsje.

Prijs High Tea kinderen: € 10.50 p.p. 

De High Tea is mogelijk vanaf 2 personen. Reserveren is noodzakelijk en wij ontvangen uw reservering graag uiterlijk 2 dagen van tevoren. Houdt u er rekening mee dat een High Tea niet maaltijd vervangend is.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft verzoeken wij u vriendelijk dit in het opmerkingenveld te vermelden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

* De overige dranken worden op basis van nacalculatie berekend.

Kijk hier voor meer informatie.

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK