Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

31 oktober

Workshop pluk je eigen kruidenthee
 

Verse muntthee  is leuk maar er is zoveel meer lekkers te maken. Dat ga jij ontdekken in deze workshop. Met je kruidenschaar ga je je eigen theebundel maken voor een puur natuur glas thee. Maar voor het zover is leer je meer over het verschil tussen de theeplant en kruiden. Je hoort over de werking van verschillende theekruiden en we gaan met al je zintuigen de verschillen tussen kruiden proeven. Hoe? Dat is een verrassing!

Verder zie je hoe je zelf een kleine theetuin maakt en weet je hoeveel kruiden je plukt voor een glas of pot thee. Dan ga jij aan de slag. Er zijn theerecepten, maar experimenteren is natuurlijk nog veel leuker. Pak je kans en probeer bij theejoy een natuurlijke zoetmaker of laat je creativiteit gaan bij de presentatie van je kruidenthee. O ja, het zelf drogen van de kruiden komt ook aan bod. Een workshop die je lang bijblijft! Geef je nu op en geniet het hele seizoen van je eigen verse thee.  

Locatie theestudio: burgemeester suijsstraat 36 in Tilburg | inclusief alle kruidenthee van mineraalwater en een overheerlijk stuk mooi versierde taart   | diverse data | aansluitend is er mogelijkheid de losse thee en accessoires te kopen | gezellige groepsgrootte van maximaal 6 proevers | makkelijk en gratis parkeren voor de deur | gelegen in rustige wijk. Maak je keuze en laat je verrassen.

Na betaling ontvang je van mij per mail een bevestiging met alle informatie over de inhoud, tijdstip, groepsgrootte, mogelijkheid van annuleren en adresgegevens van de theestudio. Kies uit de geplande data jouw voorkeur, geef je nu op en geniet het hele seizoen nog van je eigen verse thee. De thee workshop gaat op de door jouw gekozen datum door bij 6 deelnemers. 

Je kunt ook een kruiden workshop ook cadeau geven via een mooi ingepakte kadobon. Een origineel en verrassend cadeau. 

Ben je met 6 personen of meer dan kun je ook zelf een dag of tijdstip bepalen.
Bel 0614214198 of mail naar info@theejoy.nl

Kijk voor meer informatie op www.theejoy.nl

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK