Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

15 april

High tea tour Den Haag Pasen
 


Tijdens een 1,5 uur durende rondrit, met als begin en eindpunt de voorzijde van de Haagse Grote Kerk aan de Torenstraat, kan men al rijdende genieten van een uitgebreide high tea met SP trips and events als uw gastheer!  

Stapt u aan boord van een van de aan ons beschikbaar gestelde Engelse dubbeldekkers uit vervlogen tijden en laat u zich meevoeren langs verschillende bezienswaardigheden zoals het Gemeentemuseum/Museon, Vredes paleis, Scheveningse havens, het Kurhaus en uiteraard mag een zicht op zee niet ontbreken! 

Tijdens de rit kunt u genieten van diverse lekkernijen zoals, petitfours, vruchtenschelpen, brownies, typisch Engelse macarons, carrotcake, bonbons en verschillende soorten wraps en cupcakes, vers geserveerd door onze banketbakker Borsboom. Natuurlijk kunt u de gehele rit genieten van diverse soorten thee, zoals earl grey, rooibos, green tea, lemon en verse muntthee! Daarnaast staat er voor u een flesje mineraalwater op tafel. 

Nu horen wij u denken... Thee drinken in een rijdende dubbeldekker? Kan dat allemaal?? 
Jazeker! SP Trips and Events heeft dit plan tevoren uitvoerig getest in verschillende voertuigen, onder diverse omstandigheden. Om er zeker van te zijn dat alles op zijn plek blijft staan en warme dranken niet zomaar op schoot belanden, is de tafel voorzien van anti-slip en serveren wij warme dranken in speciale bekers met makkelijk afneembaar deksel. 

Het idee is niet helemaal nieuw... Het grote voorbeeld rijdt al jaren zonder problemen rond in het centrum van Londen onder The Afternoon Tea Bus Tour van de BB Bakery. 

Op zoek naar een leuk uitstapje met de familie, vrienden of lekker met zijn tweeën? Boek en beleef de High tea tour! De betrokken voertuigen zijn toegankelijk voor minder validen. Er is beperkt ruimte voor rollators. 

Datum: zaterdag 15 april 2017
Tijdstip: 14.00 uur
Prijs: €49 per persoon all-in
Start- en eindpunt: voorzijde van de Haagse Grote Kerk (St. Jacobskerk) aan de Torenstraat, bereikbaar met HTM tram 16, halte Gravenstraat

Meer informatie: www.sptripsandevents.nl 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK