Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar overzicht

10 december

Workshop thee bij het kerstdiner


In de workshop thee en foodpairing leert u de basisprincipes van thee en maakt een breed palet aan theesoorten. In de workshop gaat u alles doen wat een echte theesommelier ook doet. U leert hoe u de kwaliteit van thee meet, u leert hoe je een Ti Quan Yin tot zijn recht laat komen en hoe u een Gyokuro in een kyusu bereidt en hoe een gong fu cha thee ceremonie eraan toe gaat.

Proeven van thee & spijs
Tijdens onze workshop thee bij het kerstdiner Zwolle krijgt u ook tips hoe u thee het beste met spijs combineert. Naast thee met een koekje, is thee namelijk heel goed culinair in te zetten. Bij zoete en hartige gerechten. Bij ontbijt, lunch en diner. Het combineren van thee en spijs is te vergelijken met het combineren van wijn en spijs. Los van elkaar heerlijk, samen nóg lekkerder. U proeft het tijdens onze workshop thee bij het kerstdiner!

Voor wie?
Bij DE THEEMAKERS thee workshop is iedereen welkom. Het is een workshop voor de enthousiaste theeliefhebbers en geïnteresseerd in bijzondere smaken. In deze workshop ontdekt u de grote verscheidenheid aan theesoorten en smaken.

Gezellig!
De workshops van DE THEEMAKERS zitten boordevol informatie, waar u direct praktisch mee aan de gang gaat. Naast informatief, is het ook een enorm gezellige workshop!

Zelf doen
In deze workshop ontdekt u de grote verscheidenheid aan theesoorten die er bestaan. U krijgt een compleet andere ervaring dan het theezakje in een standaard theekopje. Na afloop van de workshop thee bij het kerstdiner kent u diverse zetwijzen van thee en weet u hoe u thee kunt combineren met spijs en bent u voorbereid op het kerstdiner 2017!

Programma
De workshop uw eigen thee maken van DE THEEMAKERS begint om 10.30 uur en duurt 2,5 uur. 

Locatie
De thee workshops vinden plaats in het thee-atelier van DE THEEMAKERS aan de Van Karnebeekstraat 121 in Zwolle.

Prijs
De prijs is €35,00 per persoon. Dit is inclusief thee, spijs- en materiaalgebruik tijdens de workshop.

Extra
Na afloop van de workshop uw eigen thee maken weet u hoe u een eigen thee kunt maken. U krijgt een zakje van uw zelf gebrouwen winterthee mee naar huis.

Reserveren?
Voor meer informatie en het reserveren van deze workshop gaat u naar www.detheemakers.nl.

 

HIGH TWEETS

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                               

VOLG ONS OP FACEBOOK