Welkom op HighTeaWereld.nl!
De high tea website van Nederland!
Vind hier de mooiste locaties, de leukste
workshops en de beste cateraars.

< Terug naar zoekresultaten

De Broederkapel

REVIEW GEMIDDELDE: 6,2

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van De Broederkapel

Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen:

  • Hoge ranking in de zoekresultaten
  • Uitgebreide omschrijving van uw bedrijf
  • Foto’s op deze pagina
  • Vermelding van uw website en e-mail adres
  • Gratis plaatsen van agenda- en nieuwsberichten
  • Mogelijkheid om op reviews te reageren
  • En nog veel meer…

  • Laat u informeren over de mogelijkheden: info@highteawereld.nl

    Of neem contact met ons op.
    High Tea bestellen voor thuis

    Betekenisvol genieten bij de Broederkapel

    Bijzonder aan de Broederkapel is het unieke restaurantconcept. Welke gebaseerd is op historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde. Een pand met een rijke geschiedenis, die terug te vinden is in o.a. de prachtige glas-in-loodramen en het gewelfde plafond. De sfeer en samen eten, komen in een modern jasje terug. Net als in de tijd dat er nog broeders leefden staat de kapel ook nu nog voor ‘samen beleven’. Al onze gerechten worden geserveerd op een gezellige etagère. Naast een High Tea kun je bij ons ook genieten van andere arrangementen zoals een High Lunch, Broederlijk Borrelen of een los lunchgerecht. Iedere dag ambachtelijk en vers bereid.
    Gastvrouw Monique en haar team doen er alles aan om jou en jouw gezelschap in de watten te leggen!


    De deuren staan voor je open van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Op de andere dagen en avonden kun je bij ons terecht voor een romantische bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, babyshower of zakelijke bijeenkomst. De Broederkapel is het perfecte decor voor partijen tot 60 personen en organiseert feesten al v.a. € 17,50 p.p.

    Een gezellig dagje uit?
    Een intensieve samenwerking met lokale bedrijven, zorgt voor een verrassend aanbod aan leuke arrangementen en workshops. Wat dacht je van een ‘ Babyshower High Tea’, ‘Ontwerp je eigen schort’ of een ‘Vrijgezellen high tea party’? Reserveren voor al onze workshops kan vanaf 6 personen. Voor kleinere groepen organiseren wij speciale “Open workshopdagen” om kennis te maken met één van onze workshops.

    Sfeer en succes in de Broederkapel; zakelijke bijeenkomsten
    De Broederkapel leent zich goed voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 60 personen. Het pand ademt met zijn bijzondere historie een unieke sfeer, die je zeker zal inspireren. Bovendien kun je genieten van alle wenselijke faciliteiten. Aanbod: vergaderarrangementen, borrel, lunch, personeelsfeesten en teamuitjes.

    Volg ons voor het laatste nieuws op Facebook en Twitter: https://www.facebook.com/Broederkapel en https://twitter.com/broederkapel.

    ADRES- & CONTACTGEGEVENS

    Broedershof 98
    5462 EG Veghel

    Parkeren:

    Je kunt gratis parkeren in de Hoogstraat of op de parkeerplaats aan de Hoogstraat. De Broederkapel is centraal gelegen in Oost-Brabant tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

    0413-769096

    OPENINGSTIJDEN

    Woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

    TOEGANKELIJKHEID

    Invaliden parkeerplaats, rolstoeltoegang en rolstoeltoilet.

    DIËTEN

    Gluten-, lactose- en tarwe vrije high tea.
    Heb je een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons! Onze samenwerkers verstrekken graag meer informatie. Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw voedselallergie/-intolerantie.

    ARRANGEMENTEN & DIENSTEN

    Arrangementen
    High Choc €12,50 | High Lunch €17,50 | Kinder High Tea €11,50 | High Tea €21,50 | Royal Treatment €26,25 | High Healthy €18,50 | Broederlijk Borrelen, borrelbites vanaf €4.
    Voor gezelschappen van 2 tot 8 personen. Groepen groter dan 8 personen zijn ook van harte welkom! Graag contact opnemen.

    Nieuw! Gluten-, lactose- en tarwevrij genieten.
    Als een van de eerste high tea locaties in Brabant bieden wij vanaf nu een compleet gluten-, lactose- en tarwevrije high tea aan! Deze bijzondere high tea bestaat o.a. uit scones, clotted cream (ja echt waar), muffins, taartjes en meer.

    Feestelijk
    De Broederkapel biedt een ideale combinatie van een authentiek pand en moderne faciliteiten. Wij verzorgen feesten voor gezelschappen van 10 tot 60 personen voor al € 17,50 p.p.

    Kinderfeestje
    Ook onze allerkleinste gasten kunnen bij ons terecht voor een onvergetelijk feestje! Het feestje maken we helemaal compleet met een gezellige workshop. Bakkersfeestje of Tea Time feestje vanaf €19,25.

    Zakelijk
    De Broederkapel leent zich goed voor zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 60 personen. Het pand ademt met zijn bijzondere historie een unieke sfeer, die je zeker zal inspireren. Bovendien kun je genieten van alle wenselijke faciliteiten (vergaderen, borrels, afdelingsuitje, bedrijfsfeest).

    Workshops
    Reserveren voor al onze workshops kan vanaf 6 personen. Voor kleinere groepen organiseren wij speciale “Open workshopdagen” om kennis te maken met één van onze workshops.

    • Babyshower high tea (duur 3 à 4 uur, €32,50 p.p.)
    • Theeservies decoreren inclusief high tea (duur circa 4 uur, €39,50 p.p.)
    • Bloemsierkunstworkshop inclusief high tea (duur 4 uur, vanaf €55,00 p.p.)
    • Vrijgezellen high tea party (vanaf €32,50 p.p.)
    • Nieuw! Make-up workshop inclusief high choc (€29,95 p.p.)
    • Nieuw! Workshop sieraden maken incl. high tea/high lunch (vanaf €65,00 p.p.)
    • Broederkapel filmarrangement inclusief high tea/high lunch (vanaf €24,50 p.p.)

    Meer informatie over de workshops vind je op http://broederkapel.nl/44/arrangementen.


    Aanvullende activiteiten: de workshops kunnen gecombineerd worden met een leuke kanotocht of scootertocht, welke apart bij te boeken zijn.

    • Kanotocht: €36,00 voor één kano. Geschikt voor drie volwassenen of twee volwassenen met twee kleine kinderen. Duur circa twee uur.
    • Scootertocht: €30 per dag (max. twee volwassenen per scooter). Tijd: 9.00 tot 18.00 uur. Geschikt voor groepen van maximaal 8 personen.

    REVIEWS

    Zelf een review plaatsen

    REVIEW GEMIDDELDE: 6,2

    Dit is de gemiddelde beoordeling van De Broederkapel, gebaseerd op alle onderstaande reviews

    M. Schuts

    Soort thee-arrangement:
    High Tea

    Datum thee-arrangement:
    13-04-2019

    Totaal

    4.0

    Sfeer


    Service


    Thee


    Gerechten/hapjes


    Vorige week een high tea gehad bij De Broederkapel. Het was een redelijke kwaliteit high tea, niets bijzonders. Echter het personeel begon met schoonmaken ruim 45 minuten voordat wij weg gingen. De gelegenheid sluit om 17.00 uur en net na 16.00 begon het schoonmaken al. Niet alleen het schoonmaken en opmaken van andere tafels voor de volgende dag maar ook de deuren, de keuken en koffiemachines moesten er al aan geloven. Vanaf dat moment werd er ook aan ons geen enkele aandacht meer besteed. Erg onprofessioneel en onbeleefd aangezien we een goed bedrag hebben moeten betalen voor de high tea. Geen goede ervaring dus en zou het zeker niet aanraden.

    Ine vd Laar

    Soort thee-arrangement:
    high tea melkvrij

    Datum thee-arrangement:
    30-07-2016

    Totaal

    6.5

    Sfeer


    Service


    Thee


    Gerechten/hapjes


    Onze ervaring met de melkvrije high tea is juist slecht. Na contact via telefoon, en toen er niet teruggebeld werd, via e- mail, met de vraag of lactosevrij ook melkvrij is, gereserveerd voor melkvrij zonder vis. De melkvrije high tea ging mis bij de broodjes (eerst kwam er zalm, daarna kaas). Verder krijg je roerei, bouillon en een glaasje fruit. Dit was het. Na onze vraag of er nog zoete melkvrije gerechten kwamen, werd er nog wat "gevonden" in de keuken (dit is echt zo gezegd), namelijk 2 koekjes, een cakeje en een glaasje aardbeien met speculaaskruimels. We hebben aangegeven, dat we dit toch wel teleurstellend vonden en nog wat aardbeien gevraagd. De uitleg is, dat de kok bepaalt wat er voor de dieetversies gemaakt wordt en dat ze dit geleverd krijgen en er dus niets aan kunnen doen en de meeste mensen willen gezonde dingen (waarom zou je dan een high tea doen?).

    Reactie van De Broederkapel:

    Beste Ine, Bedankt voor je bezoek aan de Broederkapel en bedankt voor je eerlijke terugkoppeling.Ik vind het erg spijtig te horen dat er tijdens jullie bezoek zoveel zaken misgelopen zijn en dat we jullie hebben teleurgesteld. We zijn er tijdens jullie bezoek niet in geslaagd om de gewenste service, kwaliteit en gastvrijheid te leveren die wij na streven. Van een High Tea mag je een bepaalde kwaliteit verwachten en moet je kunnen genieten, ook als je een allergie of dieet hebt en voor een andere variant kiest. Ik begrijp je ontevredenheid over de afhandeling van jullie opmerking/klacht volledig. Graag zouden wij met je in contact komen zodat we jullie iets kunnen aanbieden om de teleurstelling te verzachten. Graag ontvang ik daarom via een privébericht op onze facebookpagina je adresgegevens en volledige naam www.facebook.com/broederkapel. Onze e-mail wordt niet uitgelezen vanwege de vakantiesluiting. Met vriendelijke groet, Mandy Pijnenburg

    Daniëlle Boon

    Soort thee-arrangement:
    Gluten-/ lactosevrije high tea

    Datum thee-arrangement:
    12-06-2015

    Totaal

    8.0

    Sfeer


    Service


    Thee


    Gerechten/hapjes


    Een tijdje terug ontvingen wij in onze mailbox een uitnodiging om de nieuwe gluten en lactosevrije high tea bij de broederkapel uit te komen proberen. Eenmaal op de plek aangekomen waren wij verliefd op het kapelletje. Wat een onwijs leuke plek. Alleen al daarvoor zou ik er lekker gaan high- tea-en! Een oud kerkje met nog mooie glas in lood ramen. Wij zagen aan het bordje op de etagère al waar wij konden gaan zitten. Eerst kregen wij lekker een kom thee, gember perzik thee! Verrassend lekker! Vlak daarna volgden de sandwiches, quiches, scones, taartjes en alle andere lekkernijen. Wij hebben deze middag erg genoten! De hapjes waren lekker, soms twijfelde ik zelfs even of het echt wel gluten- en lactosevrij was.... Dat zegt genoeg lijkt mij! Voor foto's en een uitgebreid verslag kan je kijken op http://www.foodaholic.nl/broederkapel-veghel/

    Reactie van De Broederkapel:

    Hoi Daniëlle,

    Bedankt voor je leuke recensie! We zijn ontzettend blij dat jullie zo genoten hebben van onze gluten-lactose- en tarwevrije High Tea. Het doet goed te horen dat deze High Tea, onlangs toegevoegd aan ons assortiment, zo positief ontvangen wordt. We zien jullie graag nog eens terug!

    Groetjes,
    Gerbine Blankers,
    Gastvrouw Broederkapel 

    Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van De Broederkapel

    Met een uitgebreide vermelding op www.highteawereld.nl geniet u van de volgende voordelen:

  • Hoge ranking in de zoekresultaten
  • Uitgebreide omschrijving van uw bedrijf
  • Foto’s op deze pagina
  • Vermelding van uw website en e-mail adres
  • Gratis plaatsen van agenda- en nieuwsberichten
  • Mogelijkheid om op reviews te reageren
  • En nog veel meer…

  • Laat u informeren over de mogelijkheden: info@highteawereld.nl

    Of neem contact met ons op.
    High Tea bestellen voor thuis

    HIGH TWEETS

    NIEUWSBRIEF

    Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van high tea?

    Meldt u zich dan nu aan voor de nieuwsbrief van High Tea Wereld!

                                   

    VOLG ONS OP FACEBOOK